Üdvözöljük a GOYO Csapágykereskedés Kft. honlapján!


Goyo Csapágykereskedés Kft.Cégünket 1994-ben alapítottuk. Működésünk első 10 évében a kelet-európai térség egyik legnagyobb GPZ csapágy kereskedőjeként ismerhettek meg. Tevékenységünk során jelentős belföldi és környező országbeli partnerkört sikerült kialakítanunk. Fő profilunk mindig is a megfelelő minőségű és egyben alacsony árkategóriájú termékek kereskedelme volt.

A korábban domináns GPZ márkát néhány éve kínai csapágybeszállítók termékei váltották fel kínálatunkban. Ennek fő oka a megváltozott oroszországi gazdasági helyzet, miszerint belső piacuk megerősödése jelentősen megnehezítette folyamatos szállítási készségüket, illetve a korábbi versenyképes árszint fenntartását.

Így jelenleg kisebb beszállítók mellett fő beszállítónkká a CHINA CHENGDU EASTERN-TECH INDRUSTRIAL CO. LTD. vált, amely CMB márkanévvel gyártja termékeit, amelyek magyarországi egyetlen hivatalos forgalmazója cégünk, a GOYO KFT. Az ISO 9001-es minősítés alapján dolgozó vállalat négy kínai gyárában az egyéb hajtástechnikai és gépjármű-alkatrész termékek mellett a standard csapágytípusok szinte teljes palettáját gyártja.

Az általános golyós és kúpgörgős csapágyakon felül külön említést érdemel a rendkívül széles választékban rendelhető Y-csapágyak, csapágyegységek, illetve gépjármű kerékcsapágyak, amelyeket a jó minőség mellett a nagyon kedvező ár is jellemez.

Folyamatosan megtalálható raktárunkban a középkategóriájú cseh ZKL márka csapágyai, a japán Koyo gyár golyós, kúpgörgős, autós (féltengely, váltó, klíma) csapágyai, amelyek a legjobb minőséget képviselik.

A kiváló kvalitású csapágyakat gyártó világcég, a FAG – INA márkát jegyző, Schaeffler csoport termékeit egyre bővülő termékskálával forgalmazzuk.

A fent említett márkák raktárkészletünkben nem található termékeit rövid, általában 24 órán belüli határidővel tudjuk biztosítani, kedvező árakon.

Korszerű raktárkészlet nyilvántartással és versenyképes árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Reméljük a jövőben minden jelenlegi és leendő új partnerünk megelégedettségét el tudjuk érni termékeink és szolgáltatásunk színvonalával.

Megújuló honlapunkkal is azon szándékunkat szeretnénk kifejezni, amellyel az információáramlás hatékonyságának megvalósításán keresztül próbáljuk segíteni az Önök munkáját.

Kívánom, hogy az oldalakon böngészve találják meg mindazokat az információkat, amelyekre szükségük van, és bátorítom Önöket, hogy kérdéseikkel és észrevételeikkel forduljanak Munkatársaimhoz, hogy egymást segítve munkavégzésünk minél hatékonyabb és sikeresebb lehessen!

Tasnádi Elek
Ügyvezető igazgató
Goyo Csapágykereskedés Kft.